Yozgat Belediyesi Unpazarı Meydan Projesi çalışmalarına ramazan bayramından sonra başlayacak.
Yozgat Belediyesinin 2012 projeleri içerisinde yer alan Unpazarı Meydan Düzenlemesi ve Cephe Yenilemesi projesi başlıyor. Belediye ekipleri Ramazan bayramından sonra başlayacakları projenin tabelasını Unpazarı girişine yerleştirirken, Belediye Başkanı Yusuf Başer, verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Başer, projenin bayramdan sonra başlayıp 2013 yılı içerisinde tamamlanacağını belirterek, “Unpazarı esnafı, meydanın görünüm itibariyle ve trafik açısından büyük sıkıntı yaşamaktadır. İnşallah projemiz tamamlandığında burası güzel bir görünüme kavuşacak. İş yerleri Osmanlı mimarisine uygun bir şekilde cephe düzenlemesi yapılacak.” dedi.
Kapalı otoparkın da yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Başer, otoparkın yapılmasıyla birlikte şehirdeki park sorununun ortadan kalkacağını söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz