YURTHABER

Yozgat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yozgatlı Şairden Hayırsever Iş Adamına Şiir

Yozgat’ta başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı hayır işleri ile vatandaşların sevgisini kazanan hayırsever...

Yozgatlı Şairden Hayırsever Iş Adamına Şiir

Yozgat’ta başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı hayır işleri ile vatandaşların sevgisini kazanan hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e, ilde vali ve bürokratlara yazdığı şiirlerle tanınan şair ve yazar Hakkı Yurtlu tarafından şiir yazıldı.

Yozgat’a yaptığı hizmetlerden dolayı hayırsever iş adamı Bilal Şahin Bey’e bir şiir yazdığını belirten Yurtlu, "Çünkü Bilal Bey yaptığı hizmetlerle Yozgat halkının sevgisine mazhar olmuştur. Ben de Sayın Şahin’e yaptığı bu hayır işlerinden dolayı bir şiir yazdım. Bilal Bey'in ilimizin kalkınmasına yönelik her alanda yardımlarını ve desteklerini görüyoruz. İnşallah bu destek ve yardımlar diğer iş adamlarımıza da örnek olur ve Yozgat’a yönelik yatırımlar yapılır." diye konuştu.

Hayırsever iş adamı Bilal Şahin de Yurtlu’ya, şiirinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti. Şahin, "Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışıyla doğduğum bu şehre Yozgatımıza elimden geldiğince hizmet etmeye gayret ediyorum. Bizler emanetçiyiz. Bu tür hizmetler, bu tür yatırımlar her kula nasip olmaz. Allah, bize bu imkanı vermiş, bizler de vatandaşlarımıza ve ilimize yönelik hizmetler yapıyoruz. Aslı olan da bu imkanları doğru kullanmaktır. Bizler bugün var, yarın yokuz. Önemli olan kalıcı eserlerin bırakılmasıdır. Benim Yozgatlılardan hiçbir beklentim yoktur. Sadece yapılan bu hizmetlere karşı bir 'Allah razı olsun' demeleri yeterlidir. İnşallah Rabbim ömür verdiği sürece de bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler