YURTHABER

Kapat

Zehir Tacirleri Tutuklandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne Doğu illerinden otomobil ile esrar getirdikleri belirlenen 5 kişi 2 kilogram esrar...

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne Doğu illerinden otomobil ile esrar getirdikleri belirlenen 5 kişi 2 kilogram esrar maddesi ile yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Doğu illerinden Alanya'ya uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı ihbarı alarak harekete geçti. Alantur Mevkiinde bir otomobili durdurarak arama yapan ekipler, otomobilde 2 kilogram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili H.Y. (30), M.K. (31), N.A.(23), L.Ü. (41), ile B.E. (22) gözaltına alındılar. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.Y. (30) ve M.K. (31) adlı zanlılar " uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilirken, N.A.(23), L.Ü. (41), ve B.E. (22) adlı zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat