YURTHABER

Kapat

1. Amatör Lig

1. Amatör Lig'de mücadele eden Siverek Gücü yeni adıyla Mustafa Kemal Lisesi, Siverek Firkan tüysüz...

1. Amatör Lig'de mücadele eden Siverek Gücü yeni adıyla Mustafa Kemal Lisesi, Siverek Firkan tüysüz Şehir Stadı'nda Suruçspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 1-0 kazanan Mustafa Kemal Lisesi ligin bitmesine 2 hafta kala grupta şampiyonluğunu garantileyerek Süper Amatör Lig'de mücadele hakkını elde etti.

Maçta iyi oynayan Mustafa Kemal Lisesi ilk yarıda etkili pozisyonlar yakalamasına rağmen bir türlü golü bulamayarak ilk yarı 0-0 ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Mustafa Kemal Lisesi, 70. dakikada Ayhan Agas'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Suruçspor geliştirdiği ataklar gol ile sonuçlanmayınca maç 1-0 Mustafa Kemal Lisesi'nin üstünlüğü ile bitti. Bu sonuç ile Mustafa Kemal Lisesi ligin bitmesine 2 hafta kala grupta şampiyonluğunu garantileyerek Süper Amatör Lig'de mücadele hakkını elde etti. Şampiyonluk kutlamasını Kanlıkuyu Meydanı'nda futbolcular ve vatandaşlar tarafından halaylar çekilerek kutlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat