İZMİR (A.A) - İzmir'de düzenlenen 2. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen "1. Chief Student Yemek Yarışması" sona erdi.
Yarışmaya 3 farklı kategoride toplam 67 yarışmacı katılırken, her yarışmacı kendilerine verilen 40 dakikalık sürede hazırladıkları yemekleri jürinin beğenisine sundu.
Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, zeytinyağlılarda Mehmet Kule "Yaprağında gül kerevizi" yemeğiyle, tatlılarda Ali Çelik "Kabaklı çıtır kadayıf sarması", etli yemeklerde ise Cemile Aslanboğa birinci oldu. Yarışmada dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi.
1.Chief Student Yemek Yarışması'nda dereceye girenler şöyle:
Zeytinyağlı
------------
---------
--------
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz