YURTHABER

Kapat

17 Polise Tutuklama Istemi

- FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 17 polis, savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine

- FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 17 polis, savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

BYLOCK KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Evliya Çalışkan tarafından hakimliğe gönderilen sevk yazısında, "Gözaltına alınan şüphelilerin şifreli yazışma uygulaması 'ByLock'u kullandığı, bu program üzerinden örgüt liderinden ve örgüt yöneticilerinden emir, talimat aldıkları ve bu şekilde üzerlerine atılı 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Üyesi Olmak' suçunu tereddüte meydan vermeyecek şekilde ika ettikleri anlaşılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat