YURTHABER

Kapat

18 Yıl Sonra Gelen Üst Geçit Sevinci

Yüreğir’e bağlı Serinevler Mahallesi Muhtarı Orhan Erbay, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine yapılan yaya üst...

18 Yıl Sonra Gelen Üst Geçit Sevinci

Yüreğir’e bağlı Serinevler Mahallesi Muhtarı Orhan Erbay, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine yapılan yaya üst geçindinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a astığı pankartla teşekkür etti.

“18 yıllık üst geçit talebimizi yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz’a teşekkür ederiz” yazılı pankartı üst geçite astıran Serinevler Mahallesi Muhtarı Orhan Erbay, “Burada trafik çok yoğun. Bundan dolayı buraya bir üst geçit yaptırmak istiyorduk. 18 yıldır her dönem bu talebimizi tekrarladık ama bizimle ilgilenen olmadı. Son olarak Sayın Zihni Aldırmaz’a bu talebimizi ilettik. Sağolsunlar kendileri daire başkanlarına incelettiler ve buraya üst geçit yapılaması talimatı verdiler. Üst geçit yapıldı. Zihni Aldırmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yol üzerinde Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi ve Fevziye Çelik İlköğretim Okulu bulunduğunu hatırlatan Muhtar Orhan Erbay, “Okulun dağılma saatinde çocuklarımız karşıdan karşıya geçemiyor. Burada çok fazla yaralanmalı ve ölümlü trafik kazası oldu. Feryadımız hep üst geçit içindi. Feryadımıza Zihni Aldırmaz kulak verdi. Kendisine, ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bunun ifadesi olarak da bu pankartı buraya astırdık” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat