YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1980 Mezunu Hava Astsubayları Kuşadası'nda Bir Araya Geldi.

Emekli Hava Astsubayları, Kemal Edrem, Bülent Civan ve Ahmet Şenocak hvastsb80.org sitesi aracılığı ile 1980...

Emekli Hava Astsubayları, Kemal Edrem, Bülent Civan ve Ahmet Şenocak hvastsb80.org sitesi aracılığı ile 1980 Mezunu Hava Astsubayları 4.Geleneksel Toplantısını düzenledi.

Kuşadası Sürmeli Efes Otel de düzenlenen toplantıya ilgi büyüktü. Yaklaşık 350 mezunun bir araya geldiği toplantıda, bazı mezunlar 32 yıl aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Canlı müzik eşliğinde yemeğini yiyen astsubaylar, okul yıllarından bahsederek geceye renk kattılar.

Hvastsb80.org (hava astsubayları) sitesinin yöneticilerinden Kemal Edrem, daha fazla 1980 mezunu devrelerini (aynı dönem okuyan) aralarında görmek istediğini belirterek düzenledikleri toplantılar hakkında bilgi verdi. Edrem "Emekli olduktan sonra haberleşmenin çok kolay olduğu günümüzde birbirimizden haberdar olamadığımızı anladım ve www.hvastsb80.org sitesini 29 Mayıs 2007 tarihinde kurarak, 1980 yılında mezun olan arkadaşlarımın hizmetine sundum. Amacım birbirimiz ile kolayca haberleşebilmek ve çeşitli aktiviteler düzenlemekti. Bülent Civan ve Ahmet Şenocak arkadaşlarımın da siteye katılması ve beraber yönetmeye başladıktan sonra bugün üye sayımız 329'a kadar yükseldi. Geleneksel olarak artık toplantılar ve yıllık eğlenceler düzenleyebilir hale geldik. İlk başta devrelerim Bülent Civan ve Ahmet Şenocak'a katkılarından dolayı ben çok teşekkür ediyorum. Yalnız başladığım bu yolda bana destek olup amacıma ulaşmamda büyük rol oynadıkları için. Bu yıl da 4.cüsünü düzenlediğimiz toplantımızı Kuşadası Sürmeli Efes Otel'de gerçekleştirdik. Ben katılan, katkı sağlayan devrelerime teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum. Bize ulaşmak isteyen 1980 mezunu arkadaşlarım internet sitemizi ziyaret edebilir yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi alabilirler" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler