YURTHABER

Bingöl
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2 metrelik balığı gören bol bol fotoğraf çekti

Bingöl’de 2 metre 30 santim uzunluğunda 250 kilogram ağırlığındaki "Orkinos" balığını gören vatandaşlar, hem öz çekim yaptı, hem de bol bol fotoğraf çekti.Merkeze bağlı Yenişehir Mahallesi Beşyol mevkiinde 25 yıldır balıkçılık yapan Ahmet Bürkek, bu kez 2 metre 30 santim ve 250 kilogram ağırlığındaki Orkinos getirtti.

Bingöl’de 2 metre 30 santim uzunluğunda 250 kilogram ağırlığındaki "Orkinos" balığını gören vatandaşlar, hem öz çekim yaptı, hem de bol bol fotoğraf çekti.
Merkeze bağlı Yenişehir Mahallesi Beşyol mevkiinde 25 yıldır balıkçılık yapan Ahmet Bürkek, bu kez 2 metre 30 santim ve 250 kilogram ağırlığındaki Orkinos getirtti. Denizi olmayan kentte, Karadeniz’den getirilen devasa Orkinosu görenler ise hem şaşkınlığını gizleyemedi hem de bol bol fotoğraf çekti. Daha önce de bir birinden farklı balıkları getiren Bürkek, kentteki insanların deniz balıklarını tanımasına ve görmesine aracılık ediyor.
25 yıldır balıkçılık yaptığını ve devamlı çeşit getirdiğini ifade eden Ahmet Bürkek, "250 kilogramlık ve 2 metre 30 santim boyunca bir Orkinos balığı bulup getirdim. Kilosunu 30 TL’den satıyorum. Yaşadığımız şehirde deniz yok, balık kültürü yok. Bizde bunu prensip edindik ve çeşit getirmeye başladık. Getirdiğimiz balığa epey bir ilgi var. Gelip fotoğraf çekiyorlar, ne olduğunu soruyorlar. En çok Selfie çekiyorlar. Günde en az 300 kişi sadece fotoğraf çekmek için geliyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler