YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2012 Yılı En Gönüllüleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Uludağ Üniversitesi bünyesinde oluşturulan “Engelli Öğrenci Destek Birimi”nin çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı, “2012 Yılının En...

Uludağ Üniversitesi bünyesinde oluşturulan “Engelli Öğrenci Destek Birimi”nin çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı, “2012 Yılının En Gönüllüleri" ödülleri, törenle verildi.

Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Sıdıka Parlak'ın koordinatörlüğünde, Rektörlük A Salonu’nda yapılan törene, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak ile ödül almayı hak eden, Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi, İşkur, Oyak Renault, Tofaş ve Bosch firmalarının temsilcilerinin yanı sıra, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ile ödül alanların yakınları da katıldı.

Uludağ Üniversitesi’ne bağlı "Engelli Öğrenci Destek Birimi"ne özveri ile destek veren resmi ve özel kurumların temsilcilerine, akademisyen ve öğrencilere ödüllerini, Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler