YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2019 Mali Bütçesi Pursaklar Belediye Meclisi’nde kabul edildi

Pursaklar Belediyesinin 2019 mali bütçesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında kabul edildi.Belediyenin 2019 Mali Bütçesi, Performans Programı ve Bütçe Kararnamesi komisyonlarda değerlendirilip Belediye Meclisi’ne sunuldu.

Pursaklar Belediyesinin 2019 mali bütçesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında kabul edildi.
Belediyenin 2019 Mali Bütçesi, Performans Programı ve Bütçe Kararnamesi komisyonlarda değerlendirilip Belediye Meclisi’ne sunuldu. Belediye Başkanı Selçuk Çetin başkanlığında yapılan oturumda belediyenin Pursaklar’a yapacağı iş ve hizmetlerini, yatırımlarını ve sosyal içerikli projelerin ödeneklerini kapsayan 2019 Yılı Mali Bütçesi görüşüldü. Bütçe 110 milyon TL olarak belirlendi. Bütçenin titiz bir çalışma sonucu hazırlandığını ve gelir gider dengesinin korunduğu bir bütçe hazırlandığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bütçemizi etkin, verimli ve doğru bir şekilde kullanarak ilçemize hizmet eden bir belediyeyiz. Göreve geldiğimiz günden beri ilçemize önemli yatırımlar yapıp, özgün projeler kazandırdık. Bu süreçte katkısı olan bütün meclis üyelerimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Pursaklar’a yatırım yapmaya ve projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Selçuk Çetin "Bizler gönüllere ve dualara talibiz. Gönül belediyeciliği seferberliğini hep birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu. Belediye Meclisinde görüşülen 2019 Yılı Mali Bütçesi oy birliği ile mecliste kabul edildi. AK Parti ve MHP Grup Başkanları mali bütçenin hayırlı olmasını dileyerek Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler