Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesinde yatan çocuk hastaların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaşaması amacıyla “Hayalimdeki 23 Nisan” temalı resim sergisi açıldı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi’nde yatan çocuk hastaların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşaması amacıyla ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM) tarafından düzenlenen ‘Hayalimdeki 23 Nisan’ temalı resim sergisi Hastane Çocuk Servisi’nde açıldı. Çocuk hastaların resimlerinden oluşan serginin açılışına ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Ferhan Esen, ÇOGEM Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri katıldı. Sergideki resimler ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz