AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, geleceğe bırakılabilecek en güzel mirasın, daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olduğunu belirtti.
Dengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm çocukların bayramını kutladı.
Büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMM'nin, milletin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolü olduğunu vurgulayan Dengiz, "Türk milleti, hangi şart altında olursa olsun, milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilmeyeceği bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu gün de özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiye'yi geleceğe taşımak bizlerin ve çocuklarımızın en önemli görevlerindendir. Türkiye'yi karanlıklardan kurtararak aydınlık gelecekler inşa etmek bizlere düşen önemli bir vazife, genç nesillerimiz ise aydınlıkları sürdürecek birer meşaledir" ifadelerini kullandı.
Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğuna dikkat çeken Dengiz, şunları kaydetti:
"Geleceğe bırakabileceğimiz en güzel miras; daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olacaktır. Bugün bizlere düşen görev de, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum."
Muhabir: Sercan Küçükşahin
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz