YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 bin 109 rakımlı üs bölgesinde bayramlaşma

Van’ın Çaldıran Kaymakamı olan ve Muradiye Kaymakamlığına vekalet eden Tekin Dundar, 3 bin 109 rakımlı Pirreşit Dağı’ndaki Hava Radar Üs Komutanlığında bulunan Mehmetçikle bayramlaştı.Muradiye Kaymakamlığına vekalet eden Kaymakam Tekin Dundar, beraberindeki Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Özkan Kantemir, 1.

3 bin 109 rakımlı üs bölgesinde bayramlaşma

Van’ın Çaldıran Kaymakamı olan ve Muradiye Kaymakamlığına vekalet eden Tekin Dundar, 3 bin 109 rakımlı Pirreşit Dağı’ndaki Hava Radar Üs Komutanlığında bulunan Mehmetçikle bayramlaştı.
Muradiye Kaymakamlığına vekalet eden Kaymakam Tekin Dundar, beraberindeki Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Özkan Kantemir, 1. Hudut Tabur Komutanı Yarbay Sezgin Tosun, Çaldıran Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki ile Muradiye ilçesindeki 3 bin 109 rakımlı Pirreşit Dağı’nda bulunan Hava Radar Üs Komutanlığında görev yapan Mehmetçiği ziyaret etti. Burada görev yapan Mehmetçikle tek tek bayramlaşan Dundar, devletin her zaman her yerde var olduğunu söyledi. Kaymakam Dundar, “Devletimiz her zaman her yerdedir. Ağrı Dağı’nda, Tendürek Dağı’nda olduğu gibi Muradiye’nin ve bölgenin en yüksek dağı olan 3 bin 109 rakımlı Pirreşit Dağı’nda da askerimiz görevini sürdürmektedir. Ramazan ayını geride bırakarak yaşadığımız bu bayram günlerinde Muradiye’de bulunan Pirreşit Dağı’nın zirvesindeki Hava Radar Üs Komutanlığında görev yapan Mehmetçiğimizi ziyaret ederek kendileriyle bayramlaşma mutluluğunu yaşadık. Vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan tüm Mehmetçiğimizin bayramını tebrik eder, Rabbim tüm güvenlik güçlerimizi ve güzel ülkemizi hainlerin şerrinden korusun” dedi.

3 bin 109 rakımlı üs bölgesinde bayramlaşma

3 bin 109 rakımlı üs bölgesinde bayramlaşma

3 bin 109 rakımlı üs bölgesinde bayramlaşma

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler