YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 Ilde Kaçakçılık Operasyonu-Operasyonda 8 Kişi Gözaltına Alındı

Isparta'nın da aralarında bulunduğu 3 ilde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Isparta'nın da aralarında bulunduğu 3 ilde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde gümrük kaçağı cep telefonu ve elektronik ürünlerin bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bir süre devam eden araştırmanın ardından Isparta, Antalya ve Mardin'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 60 gümrük kaçağı cep telefonu, 2 dizüstü bilgisayar ve 3 hard disk ele geçirdi. Ekipler, 8 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler