YURTHABER

Kırıkkale
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

5 bin kişi iftar sofrasında buluştu

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 26 köy, askeri personel ve ilçe halkının katıldığı yaklaşık 5 bin kişi iftar sofrasında buluştu.Sulakyurt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanına kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 26 köy, askeri personel ve ilçe halkının katıldığı yaklaşık 5 bin kişi iftar sofrasında buluştu.
Sulakyurt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanına kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı. Meydanlara kurulan iftar çadırları ve evlere yemek servisiyle Ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ve birliktelik ruhu ilçede yaşatılıyor. İftar sofrasına Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, mahalle ve köy sakinleri katıldı. Program ilahiler eşliğinde semazen gösterileriyle devam etti.
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. Bizim ilçemiz çiçek bahçesi. Bu çiçeklerin güzel kokuları var. Bu çiçeklerin güzellikleri var. Bizim ilçemizde 10 tane Bektaşi köyü, 5 tane Kürt köyü, 11 Tane Türkmen köyü ile biz bir çiçek bahçesiyiz. Bu ayda da biz bütün köylerimizin, bütün ilçemize bir bütün olarak topluyoruz” dedi.
5 bin kişilik hazırlık yaptıklarını belirten Bildik, “Dostlarımızı soframıza davet ediyoruz. Onlarda geliyorlar hep beraber gönül sofrasında iftar yapıyoruz. Bizim her gün 500 kişilik iftarımız var. İftar çadırlarımız var. Günlük 150 tane evimize yemek gidiyor, ihtiyaç sahiplerine yemeklerimiz gidiyor. Tabi burada bir gözyaşının, bir sevincin siyaseti olmaz. Olmayacağını bildiğimiz için bizler; bugün bir Ramazan ayı, bugün bir rahmet ayı, bugün bir paylaşım ayı. Yani bu ayda herkese eşit mesafede biz hizmetimizi yapıyoruz. Bugün herkesi çağırınca bizim ilçe Jandarma Bölük Komutanlığımızdaki Mehmetçiklerimiz de çıktılar geldiler soframızda bulundular o da ayrı bir gurur veriyor. Memleketlerinden çıkıp gelmişler vatan bekçileri burada bizim soframızda bizimle beraber oldular buda bize ayrıyeten bize gurur verdi. Çok mutlu olduk tabi ki” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler