YURTHABER

Kapat

7 ilde ihaleye fesat karıştırma operasyonu: 55 gözaltı

Çorum başta olmak üzere 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 18’i kadın 55 kişi gözaltına alındı.

7 ilde ihaleye fesat karıştırma operasyonu: 55 gözaltı

Çorum başta olmak üzere 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 18’i kadın 55 kişi gözaltına alındı.

HABER:Yusuf ÇINAR

Çorum başta olmak üzere, Ankara, Kayseri, Niğde, Karabük, Balıkesir ve Antalya illerinde bu sabaha karşı eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda aralarında Çorum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü A.D.’nin ve Alaca İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı G.S.’nin bulunduğu 25 kamu görevlisi ve 30 şirket çalışanı olmak üzere toplam 55 şüpheli, 'Haksız çıkar sağlamak amacı ile kurmuş oldukları faaiyet çerçevesinde ihaleye fesat karıştırmak, kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratmak, ihaleye fesat karıştırmak, resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlarla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat