TTNET, Tivibu Web ve Tivibu Cep platformlarından yayınladığı Tivibu Seçim Online adlı programıyla izleyicilerden tam not aldı. Toplam 49 web sitesinin naklen verdiği program, 760 bin kişi tarafından takip edildi.
Gazeteci Cüneyt Özdemir’in sunduğu Tivibu Seçim Online, Türkiye’nin ilk interaktif seçim programı oldu.
Muhtelif görüşlerin dillendirildiği programa sosyal medyadan bin 175 sayıda soru ve yorum geldi. Yapılan ankete de ilgi büyüktü. 6 bin 405 kişi anket sorularını cevaplayarak seçimle ilgili görüşlerini bildirdi.
Facebook ve Twitter’da yer alan ankette “Seçim sonuçlarına göre hangi genel başkan vizyonunu değiştirmeli?”, “Bu seçimlerin en etkili medyası neydi?”, “Seçim meydanlarının en iyi sloganı neydi?” gibi sorular soruldu.
Yaklaşık 7 saat süren Tivibu Seçim Online programında Türkiye’nin ayrı yerlerinde bulunan Cihan Haber Ajansı muhabirlerine bağlanılarak seçimin nabzı tutuldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz