YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da Kömür Dolandırıcılığı Operasyonu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, petrokok kömürü ile kalite ve fiyat değeri düşük kömür tozlarını karıştırıp alıcı...

Adana'da Kömür Dolandırıcılığı Operasyonu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, petrokok kömürü ile kalite ve fiyat değeri düşük kömür tozlarını karıştırıp alıcı firmalara göndererek dolandırıcılık yaptığı belirlenen 5 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hatay'ın İskenderun Limanı'nda petrokok kömürünün taşımacılığını ve satışını üstlenen firmalar aracılığıyla çevre illerdeki alıcı fabrika ve işletmelere gönderilen ısı kalorisi ve fiyatı yüksek petrokok kömürünün Adana-Ceyhan bölgesinde kalite ve fiyat değeri düşük kömür tozlarıyla karıştırılarak alıcı firmalara gönderilerek dolandırıcılık yapıldığını tespit etti.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ve Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ceyhan ilçesi Hamdilli beldesi bölgesinde bulunan bir çiftlik evinde kömürlerin karıştırılarak tırlara yüklendiği esnada yapılan operasyon sonucunda M.Y.Ç, H.Ç, İ.Ş, A.C. ve İ.E. isimli 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda 2 tır, yaklaşık 100 ton petrokok ve düşük kalite kömür tozu ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar yasal işlemler yapıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler