YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana’da "Portekiz Ülke Günü"

Adana Sanayi Odası (ADASO) ile Portekiz’in Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde düzenlenen “Portekiz Ülke Günü” toplantısı, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.Adana sanayisinin gelişimine katkı sağlama, rekabet güçlerini arttırma, ilin ihracatını ve üyelerin yeni pazar arayışlarına katkı sağlamak amacıyla planlanan Ülke Günleri’nin 9’uncusu “Portekiz Ülke Günü” ile devam ediyor.Adana Sanayi Odası’nda, 20 Mayıs 2019 Pazartesi, saat 14:30’da başlayacak toplantıya Portekiz’in Ankara Büyükelçisi PaulaLeal da Silvave ve çok sayıda iş adamı katılacak.ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, daha önce İran, Rusya, Çin, Irak, Hindistan, Sri Lanka, Azerbaycan ve ABD günleri düzenlediklerini hatırlatarak, "Portekiz Ülke Günü ile 9’uncusu düzenlediğimiz Ülke Günleri, ilimiz ihracatını arttırma ve üyelerin yeni pazar arayışlarına katkı sağlamaya yönelik önemli bir adımdır.

Adana Sanayi Odası (ADASO) ile Portekiz’in Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde düzenlenen “Portekiz Ülke Günü” toplantısı, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
Adana sanayisinin gelişimine katkı sağlama, rekabet güçlerini arttırma, ilin ihracatını ve üyelerin yeni pazar arayışlarına katkı sağlamak amacıyla planlanan Ülke Günleri’nin 9’uncusu “Portekiz Ülke Günü” ile devam ediyor.
Adana Sanayi Odası’nda, 20 Mayıs 2019 Pazartesi, saat 14:30’da başlayacak toplantıya Portekiz’in Ankara Büyükelçisi PaulaLeal da Silvave ve çok sayıda iş adamı katılacak.
ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, daha önce İran, Rusya, Çin, Irak, Hindistan, Sri Lanka, Azerbaycan ve ABD günleri düzenlediklerini hatırlatarak, "Portekiz Ülke Günü ile 9’uncusu düzenlediğimiz Ülke Günleri, ilimiz ihracatını arttırma ve üyelerin yeni pazar arayışlarına katkı sağlamaya yönelik önemli bir adımdır. Bu bağlamda karşılıklı işbirliğini ve geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz toplantının her iki ülke için de önemli olduğu inancındayım" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler