Afyonkarahisar’da 2013 yılının 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısının 17 temmuz Çarşamba günü yapılacağı bildirildi.
Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıya ilçe kaymakamları, merkez ve ilçe belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katılacağı bildirildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz