Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 9'a yükseldi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, patlamada yaralanan askerler Hasan Boncuk, Fethi Tuna, Soner Güleçyüz ve Fatih Yüksel ile vatandaşlar Emrah Ulufer, Kevser Dalkılıç ve Sevilay Türk, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.
Yaralılardan Ulufer, Dalkılıç ve Türk de, tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.
Olayda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki asker Mustafa Durmaz ve Ramazan Yılmaz da, 112 Acil Servis ekiplerince Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Yaralı askerlerin tedavileri devam ediyor.
Muhabir: Deniz Açık
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz