YURTHABER

Ağrı
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Türkiye ile İran heyetleri arasındaki Maku-Ağrı İkinci Derece Hudut Komiserliği toplantısı İran’ın Maku kentinde gerçekleştirildi.Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığındaki Türkiye heyeti, Maku Hudut Komiseri Albay Şirzad Hacızadeh başkanlığındaki İran heyeti, İkinci Derece Hudut Komiserliği Toplantısı için Maku’da bir araya geldi.

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Türkiye ile İran heyetleri arasındaki Maku-Ağrı İkinci Derece Hudut Komiserliği toplantısı İran’ın Maku kentinde gerçekleştirildi.
Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığındaki Türkiye heyeti, Maku Hudut Komiseri Albay Şirzad Hacızadeh başkanlığındaki İran heyeti, İkinci Derece Hudut Komiserliği Toplantısı için Maku’da bir araya geldi. Toplantıda konuşan Vali Elban, “Gerçekleştirmekte olduğumuz bugünkü mutat toplantımızın iki ülke arasındaki mevcut iyi ilişkilere, bölgelerimizdeki vatandaşlarımızın asayiş, huzur ve refahına olumlu katkılar sağlayarak, ülkelerimize yönelik terör faaliyeti yürüten bölücü örgüt unsurları ile en iyi şekilde mücadele için karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz bir toplantı olmasını temenni ediyorum” dedi.
İki ülkenin sınırlarının güvenlik konularının görüşüldüğü toplantıya, Vali Süleyman Elban, , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Engin, Gürbulak Gümrük Müdürü Osman Bölükbaşı Dara ile İranlı mevkidaşları katıldı.

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Ağrı heyeti İran’da sınır güvenliğini görüştü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler