YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağrı’da Kaçak Sigara Operasyonu

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 66 bin 643 karton...

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 66 bin 643 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 5 Ağustos ile 11 Eylül 2012 tarihleri arasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu, il merkezi, Doğubayazıt, Patnos ilçelerinde; 66 bin 643 karton kaçak gümrük sigara ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, "29 Şahıs hakkında kaçakçılık suçundan soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler