AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, yeni Hicri Yıl 1434 yılının ve Muharrem ayının tüm İslam alemine barış, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
Üstün, kutlama mesajında “Peygamberimiz Hz. Muhammed ‘Sallallahü Aleyhi ve Sellem’ ve Ashab-ı Kiram efendilerimiz, Mekke’den Medine’ye her şeyi göze alarak; anneden, babadan, eşinden, kardeşinden, malından, mülkünden, doğup büyüdükleri yerden, Kabe’den ve canlarından vazgeçerek, Allahü Teala’nın rızası için yaptıkları kutsal yolculuk müslümanlar için dönüm noktası olmuştur. İslam dininin yayılmaya başladığı Mekke döneminde Peygamberimiz ve ilk müslümanlar büyük eziyetlere maruz kaldılar, sabır ve metanetle karşıladıkları bu dönemin neticesinde hicret ettiler. Allah’a ve elçisine bağlılığı,hakka ve hakikate yapılan yolculuğu ifade eden hicreti temsil eden yeni Hicri Yıl’ın ve Muharrem ayının Tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz