YURTHABER

Muş
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım:

"Her şey olur ve yapılır ama her şeyden önce huzur, kardeşlik, güven içerisinde insanların rahatça seyahat edebildiği, yaşayabildiği, can ve mal korkusu taşımadan iş yapabildiği ortam lazım. Bu noktada da önemli bir mesafe katettiğimiz ortadadır"

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Her şey olur ve yapılır ama her şeyden önce huzur, kardeşlik, güven içerisinde insanların rahatça seyahat edebildiği, yaşayabildiği, can ve mal korkusu taşımadan iş yapabildiği ortam lazım. Bu noktada da önemli bir mesafe katettiğimiz ortadadır." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis'ten kara yoluyla Muş'a giden Yıldırım'ı, Hasköy ilçe girişinde Vali İlker Gündüzöz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, ilçe ve belde belediye başkanları karşıladı.

Kent merkezinde yapımı devam eden İmamı Şafii Camisi'nde incelemelerde bulunan Yıldırım, Muş Valiliğine geçerek burada bir süre Vali Gündüzöz ile sohbet etti.

Beraberindekilerle esnafı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Muş Belediyesine geçerek Başkan Feyat Asya'dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Konya'dan sonra en büyük ovaya sahip olan Muş'un tarih, bolluk ve bereket açısından emsali görülmemiş bir yer olduğunu belirtti.

Yeniden belediye başkanı seçilen Asya'ya "Dolayısıyla ustalık dönemine de girmiş bulunuyorsun. Artık bu dönem derleyip, toparlamak, yer altından çıkıp yer üstünde daha görünür, göze ve gönle hitap eden işleri yapma zamanıdır." diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"İnşallah vekilimizin, valimizin ve kurumlarımızın da desteğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz. Hükümetimiz elindeki imkanlarla önceliklerini dikkate alarak gerekli destekleri verecektir. Her şey olur ve yapılır ama her şeyden önce huzur, kardeşlik, güven içerisinde insanların rahatça seyahat edebildiği, yaşayabildiği, can ve mal korkusu taşımadan iş yapabildiği ortam lazım. Bu noktada da önemli bir mesafe katettiğimiz ortadadır. Bunu sürdürülebilir hale getirmek için sosyal ve ekonomik konulara önümüzdeki dönemde daha fazla kafa yormamız ve daha fazla mesai harcamamız lazım. İnşallah el birliğiyle bunların üstesinden geleceğiz. Tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum."

Yıldırım, daha sonra Gamze Demir ve Remzi Sönmez'in nikah şahitliğini yaparak, çifte tavsiyelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler