YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti, Tekirdağ’daki Gençlik Şöleni’ni Iptal Etti

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik Şöleni,...

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Gençlik Şöleni, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalardan dolayı iptal edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ve yarın Tekirdağ’da gerçekleştirilecek Gençlik Şöleni’nin 12’ncisinin Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen müessif olaydan dolayı iptal edildiğini duyurdu.

Çelik, “Bu vesile ile söz konusu olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar dileriz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler