AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Savuran ve AK Parti Merkez İlçe yönetiminden Serkan Savuran’ın oğlu Alihan erkekliğe ilk adımını attı.
Bahçelievler Mahallesi, İmam-ı Birgivi Camii’nde okutulan mevlid-i şerife AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve il yönetimi ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Aydemir ve yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları, Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem ve çok sayıda davetli katıldı. Okutulan mevlid-i şerifin ardından davetlilere pilav, tirit ve ayran ikramında bulunuldu.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz