Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yeni yılda Akçakoca'yı her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacaklarını bildirdi.
Albayrak, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2012 yılını acısı ve tatlısıyla geride bıraktıklarını belirtti.
Her yeni yılın "yenilikler yılı" olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:
"Yeni yılda ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımızla el ele güzel ilçemizin geleceği için çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının ülkemize sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularını, huzur ve güveni getirmesini diliyor, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum."
Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz