YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Al-tamimi: “siyonistlerin Hedefi Tüm İslamdır”

Filistinli Alimler Birliği Başkanı Abdulgani Al-Tamimi, Türkiye’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Siyonistlerin hedefi sadece Filistin...

Filistinli Alimler Birliği Başkanı Abdulgani Al-Tamimi, Türkiye’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Siyonistlerin hedefi sadece Filistin değil tüm İslam’dır” dedi.

29 Kasım Birleşmiş Milletler Filistin Halkıyla Dayanışma Günü kapsamında Türk Arap İlişkileri Merkezi Ali Emiri Kültür Merkezi’nde “Uluslararası Filistin Dayanışma Günü" düzenledi. Programa, Filistinli Alimler Birliği Başkanı Abdulgani Al-Tamimi’nin yanı sıra gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman gibi çok sayıda kişi katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşan Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman son zamanlarda İsrail’in Gazze’ye yönelik yaptığı saldırıları değerlendirdi. Danışman, İsrail’in son Gazze saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek mazlum Filistin halkının tarihinin bir katliamlar tarihi olduğunu belirtti.

Dilipak ise, “Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Amerika’da Filistin lobisini yönetiyor. Herkes bizi konuşuyor, Filistinlileri konuşuyor. İlginç bir gelişme daha var. Amerikalı istihbarat uzmanı Wayne Madsen, 'Arafat’ı da Özal’ı da Mossad öldürdü' dedi. Aramızda yeni bir kan davası daha eklendi. Filistin davası bizim için bir iman davasıdır. Söz konusu olan bizim kıblemizdir. Bu benim öz meselemdir” diye konuştu.

Filistinli Alimler Birliği Başkanı Abdulgani Al-Tamimi de konuşmasında Türkiye’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Al-Tamimi, “Siyonistlerin hedefi sadece Filistin değil tüm İslam’dır. Özellikle de Türkiye sesleniyoruz ve bizim mesajımız birincisi size emeklerinizden dolayı desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İkincisi de bu desteğinizi, bu ilginin devam etmesini sizlerden rica ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar İsrail’in yaptığı katliamları ve saldırıları konu alan bir fotoğraf sergisini gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler