YURTHABER

Kapat

Alevi Derneğinden Birlik Beraberlik Mesajı

Genel kurulun ardından yeni dernek binalarına kavuşan Torbalı Alevi Bektaşi Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği...

Alevi Derneğinden Birlik Beraberlik Mesajı

Genel kurulun ardından yeni dernek binalarına kavuşan Torbalı Alevi Bektaşi Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri hafta sonu bir araya geldi.

Torbalı Alevi Bektaşi Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği genel kurul sonrasında yeni yönetim, hafta sonu yeni dernek binasında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Doğan Bursalıoğlu Caddesi'nde Kültür Merkezi'nin karşısındaki yeni binada çeşitli kurslar düzenleyecek olan dernek yönetimi, öncelikle bağlama kursu düzenleyecek ve semah ekibi oluşturacak. İleriki günlerde tiyatro ve çeşitli gösterilerde yapılacak. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Doğan Mercan, “Siyasetten uzak, kendi düşüncelerimizi kendi dünyamızı yaşayacağımız bir ortam içerisinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan genel kurulun ardından, uzun yıllardır Karabağlar Belediyesi'nde görev yapan ve Torbalı Mahallesi'nde ikamet eden Doğan Mercan başkanlığa, Yüksel Meriç başkan yardımcılığına, Elif Türkeli Çelik mali sekreterliğe, Derya Gülşen genel sekreterliğe, Yoldaş Şahin ise muhasip Üyeliğe getirilirdi ve hafta sonu yapılan yönetim kurulu toplantısında ise danışma kurulu oluşturuldu. Buna göre danışma kurulu ile yönetim arasında fikir alış verişleri sürekli yapılarak, birlikte hareket edilecek. Derneğe ait web sitesinin yayında olduğunu da hatırlatan Başkan Mercan, “Web sitemiz içerisinde bütün faaliyetlerimiz yayınlanacak. Üyelerimiz bizleri buradan takip edebilecekler. Tüm gelir gider tabloları bu siteden görebilecekler” şeklinde konuştu.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ OLACAK

Mahalle temsilcileri de belirleyeceklerini belirten Mercan, açıklamasına şöyle devam etti: "Yönetim Kurulumuzu oluştururken her kesimden bir temsilcinin olmasını istedik. Danışma Kurulu dışında birer de mahallelerden temsilci alacağız. Bu temsilcilerimiz düğün, cenaze gibi bir çok haberi bizlere aktaracak. Üyelerimiz ve dernek arasında bir köprü olacaklar. Hemşehrilerimizin mutlu günlerinde, acı günlerinde onların yanında olacağız. Ayrıca aylık olarak hazırladığımız dernek bülteni ise bütün faaliyetlerimizi yayınlayacak ve Torbalı’daki herkesin bizim faaliyetlerimizi okumuş ve öğrenmiş olacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat