YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aliağa’nın 23 Nisan yarışması başvuruları sona erdi

Aliağa Belediyesinin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 100.

Aliağa Belediyesinin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 100. yılına özel olarak düzenlediği ve başvuruların sadece e-posta üzerinden yapıldığı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında başvurular sona erdi.
Aliağa Belediyesi ile Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve eğitimlerine evlerinden devam etmek zorunda kalan öğrenciler için birlikte düzenlediği ödüllü yarışmalar çocuklardan yoğun ilgi gördü. 23 Nisan’ın coşkusunu düzenlenen yarışmalarla günler öncesinden yaşamaya başlayan çocuklar, tüm hünerlerini bu yarışmada sergileme imkanı buldu. "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", "Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100. Yılı", "Mustafa Kemal Atatürk" ve "Cumhuriyet" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına; ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri resim, ortaokul 5 ve 6. sınıf öğrencileri şiir, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ise kompozisyon dallarında katılım gösterdi. Kendi kategorilerinde birinci olan öğrenciler dizüstü bilgisayar, ikinciler tablet, üçüncüler ise akıllı saat ile ödüllendirilecek. Alanında uzman jüri ekibinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününde Aliağa Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna duyurulacak. Ödüller ise öğrencilerin adreslerine teslim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler