YURTHABER

Çanakkale
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alman turist yazlığında öldürüldü

Alman Rudolf Kristoph Bohn, kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.

Alman turist yazlığında öldürüldü

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı olan Güreci köyündeki yazlığında oturan 70 yaşındaki Alman Rudolf Kristoph Bohn, kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.

Rudolf Kristoph Bohn (70) adlı Alman turist, Lapseki ilçesine bağlı Güreci köyündeki yazlığında oturduğu sırada, iddiaya göre tanımadığı bir kişiyle gürültü yüzünden tartıştı. Gece saat 01.00 sıralarında, yazlık evin balkonunda oturan Bohn, bir av tüfeğinden açılan ateş sonucunda yaralandı. Bohn içeriye kaçtı. Bu sırada saldırgan, yazlığa girmek için kapıyı çaldı. Bohn’un eşi Ursula Katharina Bohn, eşinin yaralandığından habersiz bir şekilde kapıyı açtı. Karşısında silahlı bir kişiyi gören Bohn, kapıyı kapatarak eşinin yanına kaçmak istedi. Bu sırada eşini kanlar içerisinde gören Bohn, hemen sağlık ekiplerini aradı. Ancak ağır yaralanan Alman turist kurtarılamadı. 70 yaşındaki Rudolf Kristoph Bohn’un cesedi, otopsi için Bursa Adi Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler