YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altındağlı kadınlardan Başkan Tiryaki’ye teşekkür ziyareti

Ankara'da Altındağ Belediyesi’nin yaklaşık bir ay önce başlattığı, kadınların pek çoğunun ilk kez uçağa binme...

Altındağlı kadınlardan Başkan Tiryaki’ye teşekkür ziyareti

Ankara'da Altındağ Belediyesi’nin yaklaşık bir ay önce başlattığı, kadınların pek çoğunun ilk kez uçağa binme deneyimini yaşadığı Şanlıurfa gezileri sürüyor. Şanlıurfa’ya gidip dönen Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür ziyareti düzenledi. Beşikkaya, Aydınlıkevler, Zübeyde Hanım, Karakum ve Karapürçek Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerinden oluşan 100 kişilik grubun mutlulukları Başkan Tiryaki’yi duygulandırdı.

Kendisine teşekkür etmek için gelen kadınları Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda kabul eden Başkan Tiryaki, yaptığı konuşmada bu gezilerin hiçbirinin 'iş olsun' diye yapılmadığının altını çizdi. Tiryaki şöyle konuştu: “Bizler bu gezileri sizlere yurt bilinci ve tarih bilinci aşılamak için yapıyoruz. Bizler çok şanslıyız, çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Bu memlekette gezilecek çok yer var. Ankara’da gidecek çok fazla yer, görülecek çok değerli tarih hazineleri, müzeler, kültürel ve sanatsal faaliyetler var. Biz Altındağ Belediyesi olarak, sizler bunların hepsinden faydalanın istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Sizler için projeler üretiyoruz.”

Avrupa’da insanların yaz-kış demeden gezdiğini, çocukların çok küçük yaşta dünyayı gezmeye başladığını, küçük yaşta sanatla ve sporla tanıştığını vurgulayan Tiryaki, Altındağ’ın farklı mahallelerinde hizmete açtıkları Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleri ile Altındağlı vatandaşları, Avrupalı insanlarla aynı standartlara kavuşturmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Söz alarak geziye ilişkin duygu ve düşüncelerini anlatan Altındağlı kadınlar sevinçlerini Başkan Tiryaki’yle paylaştı. Aydınlıkevler Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Ayşe Sekmen, “Hepimiz bu gezilerden evimize çok mutlu bir şekilde döndük. Bizim mutluluğumuz eşimizi, çocuklarımızı da mutlu etti. Örnek çalışmaları olan bir ilçede yaşadığımız için çok şanslıyız. Size çok teşekkür ediyoruz." dedi. Özürlü bir çocuk annesi olan Ayşe Şentürk ise hiç evden dışarı çıkmadığını, uzun zamandır hiçbir yere gitmediğini, Altındağ Belediyesi sayesinde şehir dışına çıkma ve uçağa binme imkanı bulduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler