Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, 250 kişilik spor salonunun projesinin onaylanarak ihale aşamasına geldiğini söyledi.
Oral, ilçede yapılan projelerle ilgili Yalova Milletvekili Temel Coşkun’la birlikte Ankara’da bakanlıklar nezdinde görüşmeler yaptı. Oral, kendilerine büyük katkı sağlayan Coşkun’a ilçe halkı adına teşekkür etti. Oral, Altınova üzerine yapılacak olan 250 kişilik spor salonunun projesinin onaylanarak ihale aşamasına geldiğini belirtti.
Altınova’da hayata geçirilecek projelerle ilgili Coşkun ile Ankara’da yoğun temaslarda bulunduğunu belirten Başkan Oral, “Bu çalışmalarımızda bize destek olan Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan’a ve Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a Altınova halkı adına teşekkür ederim” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz