YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amasya'da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Amasya'da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Çeşitli sendika ve sivil toplum örgütlerince 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen mitinge katılacak grup, Künç Köprüsünde toplandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından KESK Amasya Şubeler Platformu adına Eğitim-Sen Amasya Şube Başkanı Cumhur Koca, katılımcılar adına bir konuşma yaptı.

Koca, 1 Mayıs'ın işsizleştirme, güvensizleştirme, sefalet ücretine mahkum etme politikalarına karşı insanca yaşam güvencesi iş ve güvenceli gelecek taleplerini birlikte haykırma günü olduğunu ifade ederek, ''Emeği ve alın teri ile yaşam var eden bizler için başka bir dünya kurmak mümkün''diye konuştu.

Grup konuşmalarından halay çekerek olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler