YURTHABER

Düzce
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amatör denizci belgesi eğitimi gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Amatör Denizci Eğitimi” Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz.

Amatör denizci belgesi eğitimi gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Amatör Denizci Eğitimi” Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kaptan Sedat Bulduk’un sunumuyla, Düzce Teknopark Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Gerçekleşen eğitime, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ ve amatör denizci belgesi almak isteyen 210 kişi Düzce Teknopark Konferans salonunda hazır bulundu.
Eğitim programının açılış konuşmasını DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin yaptı. Şahin, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin talep ettikleri bir çok konuda eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Yine üyelerimizden gelen istekler doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz Amatör Denizci Belgesi Eğitimini özellikle burada yani Teknoparkımızda yapıyoruz. Bundaki amacımız ise siz kıymetli iş insanlarının Üniversitemizdeki bu önemli alanları görmeniz ve bu alanlardan da istifade etmeniz. DÜBİT, Teknopark, Düzce TSO Bilim ev Teknoloji Komisyonu Kuluçka Merkezi gibi alanlar siz kıymetli iş insanlarının hizmetinde. Gelin bu olanaklardan istifade edin” ifadelerine yer verdi.
Yoğun katılımın olduğu eğitimin devamında kürsüye çıkan T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kpt. Sedat Bulduk tarafından, slayt görüntüleri eşliğinde başvuruda bulunan kursiyerlere tekne kısımları ve donanımları, deniz akıntıları, rüzgar yönleri, tekne kullanan kişinin bilmesi gereken sağlık ve güvenlik için öğrenmesi gereken temel bilgiler, tekne fenerleri gibi birçok konuda bilgiler verildi.
Program kapsamında yapılan eğitim ve sınavın ardından başarılı olanlara 14 metreye kadar özel tekneleri kullanma konusunda geçerli olan Amatör Denizci Belgesi verileceği belirtildi.

Amatör denizci belgesi eğitimi gerçekleştirildi

Amatör denizci belgesi eğitimi gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler