Karargah Haberleri

Dünyanın sessizliği İsrail'e güç vermeye devam ediyor! Namaz sırasında hain saldırı: En az 100 ölü

Netanyahu kanlı planlarına devam ediyor. İsrail ordusu yerinden edilenlerin sığındığı bir okulu vurdu. O sırada namaz kılan en az 100 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırı sonrası cesetlerin parçalandığı ve yandığı belirtildi. İsrail ordusu ise Hava Kuvvetlerinin, Hamas'ın karargah olarak kullandığı Tabiin Okulunu bombaladığını duyurdu.

Haber 2024-08-10 07:22:08

İsrail, Şifa Hastanesi ile ilgili görüntüleri dünya ile paylaştı! Açıklamalar peş peşe geldi: 'Büyük istihbarat başarısızlığı'

İsrail, Hamas'ın karargah olarak kullandığını iddia ettiği Şifa Hastanesine dün gece yarısından sonra askeri operasyon düzenlemişti. Rehinelerin tutulduğuna dair bulguların olmadığı hastaneyle ilgili İsrail ordusunun paylaştığı görüntüler eleştirileri beraberinde getirdi. Ordu, tüneller ve cephanelikler yerine binada bulduğunu iddia edilen paslı silahlar ve birkaç kamerayı kanıt olarak gösterdi. İsrail'in Kanal 13 televizyonu "İsrail'in büyük istihbarat başarısızlığı" yorumunu yaptı.

Haber 2023-11-16 06:43:25

SON DAKİKA | Suriye'nin kuzeyine bir hava harekatı daha! 15 hedef imha edildi

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında sözde karargah, barınak ve depolardan oluşan 15 terör hedefinin imha edildiğini, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 2023-10-06 22:49:21

Bakan Hulusi Akar deprem bölgesinde açıkladı! '7 bin 500 Mehmetçik çalışmalarını sürdürmekte'

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde bilanço artıyor. Deprem bölgesinde açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bütün bölgede toplam 7 bin 500 mehmetçik çalışmalarını sürdürmekte. Kıbrıs’ta bulunan dört tabur da bölgeye gelecek." ifadelerini kullandı. Bakan Akar, deprem bölgesinde bulunan tüm birlik, karargah ve garnizonların da tamamen sivil vatandaşlara açıldığını dile getirdi.

Haber 2023-02-07 21:46:28

MSB'den 'Pençe-Kılıç' paylaşımı! Yeni görüntüleri yayınladılar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kılıç Harekatı'ndan yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde, Türk savaş uçaklarının terör hedeflerini vurduğu anlar yer aldı. Paylaşımda, "Ülkemizi, milletimizi ve hudut güvenliğimizi tehdit eden teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, mühimmat depoları, sözde karargah ve eğitim kampları böyle yerle bir edildi." ifadelerine yer verildi.

Haber 20-11-22 20:49
msb

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Çanakkale'de basın toplantısı düzenledi:

"8 Ağustos gecesini Çanakkale'de 57. Alay'ın harp sırasında karargah kurduğu alanda geçireceğiz"

Yurthaber 07-08-22 16:11

Dünya bu infaz görüntülerini konuşuyor! Adım adım ölüme gittiler

Rus ordusunun Buça şehrindeki sivillere yönelik infaz görüntüleri dünya manşetlerinde geniş yankı uyandırdı. New York Times tarafından yayınlanan görüntülerde, Rus askeri olduğu iddia edilen kişilerin kurşuna dizmeden önce 8 Ukraynalı sivili bileklerinden birbirlerine bağlayarak yürüttüğü anlar görüldü. Görüntülerin devamında ise 8 sivilin, Rus askerlerinin karargah olarak kullandığı binanın arka bahçesinde cansız bedenlerine rastlandı.

Trend 20-05-22 16:12

Askeri mahallerde önleme araması yapılabilecek

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Mahallerde Önleme Araması ve Kontrol Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi - Kışla, karargah, askeri kurum, konak, ordugah, üs bölgeleri ve gemiler ile Milli Savunma Üniversitesine bağlı yerleşkelerde, tehlikenin veya suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla, hakim kararı veya gecikmesinde sakınca bulunan hallerde yetkili mercinin yazılı emriyle, kişilerin üstlerinde, eşyalarında, aracında, özel kağıtlarında arama yapılabilecek

Yurthaber 24-09-21 12:46

Ay Yıldızlı Karargah nerede ve ne zaman yapılacak? Ay Yıldızlı Karargah özellikleri neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temel atma törenine katıldığı Ay Yıldızlı Karargah projesinin detayları merak ediliyor. ABD'nin "Pentagon" binası ile benzer bir proje olacak olan projenin yeri ve tarihi araştırılıyor. Peki Ay Yıldızlı Karargah nerede ve ne zaman yapılacak? Ay Yıldızlı Karargah özellikleri neler? İşte merak edilenler...

Haber 30-08-21 21:02

MSB duyurdu: Asos bölgesine hava harekatı! 28 hedef imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde teröristler tarafından barınak, sığınak, mühimmat deposu ve sözde karargah olarak kullanılan 28 hedefin hava harekatıyla imha edildiğini bildirdi.

Haber 24-08-21 09:51

PKK’nın karargah olarak kullandığı okulun bodrumunda tünel bulundu

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan ve Barış Pınar Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden arındırılan Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü PKK/YPG’nin karargah olarak kullandığı okulun altında tünel bulundu.

Haber 10-03-21 16:26

Asimder Başkanı Gülbey: “Ermeniler Karabağ’a gizlice asker gönderiyor”

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermenistan silahlı kuvvetleri Baş Karargah İdaresinin Dağlık Karabağ Hankende gönderdiği inşaat malzemesi taşıyan kamyonların içerisindeki malzemelerin arasına Ermeni askerlerini saklayarak gönderdiklerini iddia etti.Ermenistan’ın 3.

Yurthaber 01-03-21 09:45

Şanlıurfa Valisi Erin Resulayn’daki olay yerinde incelemelerde bulundu

Resulayn ilçe merkezinde iki ayrı noktada PKK/KCK-PYD/YPG’li teröristlerin bombalı saldırısının ardından bölgeye gelen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerinde incelemelerde bulundu.Barış Pınarı bölgesinde sağlanan huzur ve güven ortamını bozmak amacıyla PKK/KCK-PYD/YPG’li teröristlerce masum insanlara yönelik düzenlenen hain saldırının hemen ardından bölgeye gelen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Metin Düz ve il Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte Müşterek Karargah Komutanlığında yetkililerden bilgi aldı.

Haber 04-02-21 11:18

Akıncı Üssü davasında 4 sivil ve 10'dan fazla eski askere 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimiyle ilgili açılan davalardan biri olan Akıncı Üssü davasında karar çıktı. Adil Öksüz dahil altı firari sanığın dosyası ayrıldı. 4 bin 658 sayfa ve 570 ek klasörden oluşan iddianamede, Akıncı Üssü'nün Gülen Yapılanması tarafından darbe girişimi sırasında ana karargah olarak kullanıldığı yazılıyordu.

Haber 26-11-20 12:50

Suriyeliler yeni düzene alışıyor

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinin işgalinden arındırılarak hayatın normale döndürüldüğü Telabyad ve Resulayn’da, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) aracılığıyla düzen yeniden kuruluyor.Terör örgütlerinin bölgeyi terk ederken tahrip ettiği ve kullanılamaz hale getirdiği kamu binaları hızla onarılıp, bölge halkının hizmetine sunulurken, hayatın her alanına dokunan SUDKOM koordinatörlükleri, insani yardımlardan tarım ve hayvancılığa, sosyal etkinliklerden güvenliğe kadar her alanda faaliyetlerini büyük bir hassasiyetle sürdürüyor.SUDKOM her alanda çalışıyorBarış Pınarı Bölgesini, Suriye’de en yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren SUDKOM koordinatörlükleri, Telabyad merkezinde 2 fırın, 1 petrol istasyonu, 1 adet toprak saha ve Suriye Milli Ordusu karargah binası ile Suluk beldesinde 1 fırının yapılması için inşaat çalışmalarını başlattı.

Yurthaber 03-11-20 16:38

Azerbaycan ordusu Ermenistan’a ait karargah ve mühimmat depolarını vurdu

Azerbaycan işgal altındaki topraklarını kurtarmak için verdiği mücadele kapsamında gece saatlerinde Ermenistan’a ait bir karargahı, alt yapı ve mühimmat depolarını vurdu.Azerbaycan, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını almak için başlattığı operasyonlarına kararlılıkla devam ediyor.

Haber 08-10-20 13:02

Vali Erin Barış Pınarı bölgesini inceledi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Resulayn’daki Müşterak Harekat Karargah Komutanlığında ilçenin güvenlik durumu hakkında bir değerlendirme toplantısına katıldı.İl Jandarma Komutanı Kd.

Yurthaber 27-07-20 17:41

Tepebaşı Belediyesi üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.Ekiplerin eş zamanlı olarak birçok noktada yaptığı çalışmalar kapsamında; Yenibağlar Mahallesi Karargah ve Özüsözlü Sokak, Eskibağlar Mahallesi Akmescit Sokak Tunalı Mahallesi Uçar Sokak, Zincirlikuyu Mahallesi İkizkavak ve Onurlu Sokak, Sazova Mahallesi Suadiye Caddesi ve Karataş Sokak’ta asfalt yama çalışması sürüyor.Ekiplerin kilit taş ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Batıkent Mahallesi Akçengel Sokak, Zafer Mahallesi Uçar ve Akarbaşı Sokak, Sütlüce Mahallesi Pazarlı Sokak, Güllük Mahallesi Basay ve Havlucu Sokak, Şirintepe Mahallesi Ülkümen Sokak, Esentepe Mahallesi Yüce, Görgün, Yıldırım ve Eldem Sokak yer alıyor.Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da devam ediyor.

Yurthaber 01-07-20 17:56

Yılmaz Vural: Koronavirüs salgınından psikolojik olarak etkilenmedik

TFF 1. Lig'de 3 aylık koronavirüs salgını duraklaması sonrası çıkacağı Altay maçına hazırlanan Akhisarpor'da basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Yılmaz Vural, salgından psikolojik olarak etkilenmediklerini söyledi. Aylardır kulübün tesislerinden çıkmayıp adeta karargah kuran deneyimli teknik adam futbola verilen ara hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 18-06-20 12:39

Terör örgütünden kurtarılan hastanede ilk sezaryen ameliyatı yapıldı

ŞANLIURFA’nın Akçakale ilçesine sınır komşusu olan Suriye’nin Tel Abyad kentinde daha önce terör örgüttü PKK/YPG tarafından karargah olarak kullanılan Tel Abyad Hastanesi'nde ilk sezaryen ameliyatı gerçekleşti.

Haber 10-01-20 15:09

İstanbul Tüm Engelliler Derneği üyeleri İnönü’yü gezdi

İstanbul Tüm Engelliler Derneği üyelerinden oluşan 30 kişilik grup İnönü’yü ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri İnönü Belediyesi personelleri eşliğinde 1’inci ve 2’nci İnönü Savaşları’nda Batı Cephesi Kumandanı İsmet Paşa tarafından karargah olarak kullanılan ve daha sonra İnönü Belediyesi tarafından müzeye çevrilen İnönü Savaşları Karargah Müzesi’ni gezdiler.

Yurthaber 29-12-19 13:40

CHP'li Özel: Askerimizin Libya çöllerinde yeri yok

"CHP Libya'ya asker gönderme tezkeresine sonuna kadar karşı duracaktır" - "(Sözcü gazetesi davası) Hizmet ettiği en önemli nokta FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaktır. Herhalde bu karardan en çok gerçek FETÖ'cüler, Pensilvanya'daki karargah ve oradan FETÖ'nün algı operasyonlarını yöneten gerçek FETÖ'cü kurmaylar memnundur"

Haber 27-12-19 15:47

84'üncü Büyük Ankara Koşusu'nun startını Bakan Kasapoğlu verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Ankara, milli mücadelemizin karargah şehri Kadınlarda Semra Karaaslan, erkeklerde ise Getaye Fisseha Gelaw birinci geldi Ercan ATA - Nesrin AYDIN YALDIZ - ANKARA / DHA Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100'üncü yılı sebebiyle 84'üncü kez düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu'nun startını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi.

Spor 27-12-19 15:23

Genelkurmay Başkanlığı askeri personellerinden Atatürk Evi’ne ziyaret

Genelkurmay Başkanlığı personelleri Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde bulunan Büyük Taarruz Karargah Atatürk Evi’ni ziyaret etti.Yaklaşık 100 kişilik ekiple Türkiye’nin dört bir tarafından gelen askeri personeller, Büyük Taarruzun Başladığı Atatürk Evi (Hacı Veli Konağı)’nı ziyaret ederek Atatürk Evi görevlisi Halil Omur mihmandarlığında buradaki tarihi destansı bilgiler edindi.

Haber 26-12-19 11:47

Suriye’de bir okulda daha eğitim başladı

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Suriye’nin Resulayn ve Tel Abyad ilçelerinde onarılan hastane ve okul binaları hizmet vermeye başladı.Terör örgütünün uzun yıllar sözde karargah olarak kullandığı Resulayn ilçesine bağlı Nukra köyündeki ilk ve ortaokul, Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde bir ay süren onarım çalışmalarının ardından hizmete girdi.

Haber 19-12-19 17:22

Rasulayn'da teröristlerce karargah olarak kullanılan okulun onarımı tamamlandı

Rasulayn'da teröristlerce karargah olarak kullanılan okulun onarımı tamamlandı

Yurthaber 19-12-19 17:16

Mehmetçikten Suriyeli çocuklara eğitim desteği

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan Mehmetçiğin hayatı normale döndürme çalışmalarının devam ettiğini ve PKK/YPG’nin karargah olarak kullandığı okulların zarar gören kısımlarının Suriyeli çocuklar için onarıldığını duyurdu.Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Mehmetçik devletimizin diğer kurumlarıyla birlikte yalnızca huzur, güven, yol, su, elektrik getirmiyor, terör örgütü PKK/YPG’nin karargâh olarak kullandığı okulları yeniden eğitim yuvasına dönüştürerek Suriyeli çocukların geleceğini inşa ediyor" denildi.

Haber 16-12-19 10:30

Katar Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı Karargahı törenle açıldı

Türk ve Katar Silahlı Kuvvetleri unsurlarının görev yapacağı karargah, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed el-Attiye ve Katar Genelkurmay Başkanı Ganim Bin Şahin El Ganim’in katıldığı törenle açıldı

Haber 14-12-19 17:23

Rasulayn'daki okullarda terörün izleri siliniyor

YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarılan Rasulayn'da "karargah" olarak kullanılan bir okulda örgüt flamalarının sökülmesi, okulun temizlenmesi ve elektrik tesisinin yenilenmesi çalışmaları AA tarafından görüntülendi

Haber 02-12-19 11:07

FETÖ'nün karargahı Pinhan Restoran davasında iki sanığa hapis cezası

FETÖ adına faaliyetlerde bulunulduğu gerekçesiyle kayyum atanan Maltepe'deki "Pinhan Restoran"da örgütün gizli toplantılarının yapıldığı, karargah olarak kullanıldığı, himmet ve diğer gelirlerin şirketin geliriymiş gibi sisteme sokulduğu iddiasıyla açılan davada dosyaları ayrılan iki tutuklu sanık hakkında, ayrı ayrı karar verildi - FETÖ'nün üst düzey firari yöneticisi ve örgütün karargahı "Pinhan Restoran"ın ortağı Ahmet Çelik'in oğlu sanık Bekir Çelik "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl, tutuklu sanık Osman Ekin de aynı suçtan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı - Gerekçeli kararda, Maliye Bakanlığında görev yapan daha sonra Başbakanlık Osmanlı Arşivleri Daire Başkanlığında çalışırken ihraç edilen tutuklu sanık Bekir Çelik'in "ByLock" kullanıcısı olduğu, Bank Asya'daki hesabında örgüt talimatı sonrasında artış yaşandığı ve 15 Temmuz darbe girişimin ardından sahte pasaportla Bulgaristan'a kaçmaya çalışırken yakalandığı kaydedildi - Mahkemenin tutuklu sanık Osman Ekin hakkındaki gerekçeli kararında ise sanığın tutuklu olarak bulunduğu Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yapılan aramada kalem pile sarılmış not kağıdı (pusula) bulunduğu, söz konusu kağıttaki yazıların sanığa ait olduğunun bilirkişi raporu ile tespit edildiği belirtilerek, not kağıdında örgütsel yazıların yer aldığı ve cezaevinde bulunan örgüt üyelerine yönelik motivasyon mesajlarının bulunduğu bildirildi

Haber 28-11-19 13:26

MSB: ”PKK/YPG’nin karargah haline getirdiği Tel Abyad Hastanesi onarıldıktan sonra yaraları sarmaya devam ediyor”

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin karargah haline getirdiği Tel Abday Hastanesinin Türk Silahlı Kuvvetleri ve devlet destekleriyle onarılarak yaraları sarmaya devam ettiğini bildirdi.Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Terör örgütü PKK/YPG’nin karargah haline getirdiği Tel Abyad Hastanesi, TSK ve devlet kurumlarımızın destekleriyle onarıldıktan sonra Suriyeli kardeşlerimizin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Haber 27-11-19 14:49

İran destekli terörist grupların karargah olarak kullandığı okulda patlama: 4 ölü

Deyrizor ilinin güneydoğusundaki Meyadin ilçesinde, İran destekli terörist grupların karargah olarak kullandığı okulda art arda yaşanan patlama soncunda 4 milis öldü

Haber 24-11-19 19:54

DARBE GİRİŞİMİNİN FAİLLERİ CEZASIZ KALMADI: Darbecilerin karargah sorumlularından Mehmet Partigöç

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tuğgeneral rütbesinde olan Mehmet Partigöç'ün darbeye hazırlık toplantılarına katıldığı, 15-16 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda darbe faaliyetlerini organize ettiği ve komuta merkezi konumundaki Akıncı Üssü ile temasta olduğu belirlendi - Partigöç, yargılandığı davada 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı

Haber 14-11-19 11:09

Vali Erin'den PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı hastaneye ziyaret

ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, 'Barış Pınarı Harekatı' ile teröristlerden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad kentindeki terör örgütü PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı daha sonra ise tahrip edilen hastaneyi ziyaret etti.

Haber 11-11-19 16:25

Vali Erin'den PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı hastaneye ziyaret

ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, 'Barış Pınarı Harekatı' ile teröristlerden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad kentindeki terör örgütü PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı daha sonra ise tahrip edilen hastaneyi ziyaret etti.

Haber 11-11-19 15:01

Terör örgütü YPG/PKK Rasulayn'da okulu karargah olarak kullandı

Barış Pınarı Harekatı'nda kurtarılan Rasulayn'da bir okulun teröristler tarafından karargah yapıldığı ortaya çıktı - Okulda kamuflaj, kask ve kalkan gibi çok sayıda askeri malzemenin bulunması da dikkati çekti

Haber 10-11-19 11:17

Teröristlerin tahrip ettiği Rasulayn Hastanesi şifa dağıtmaya başladı

YPG/PKK'lı teröristlerin bodrumuna tüneller kazdığı, hasta odalarına bile çok sayıda el yapımı patlayıcı tuzakladığı, kaçarken de büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığınca yürütülen çalışmalarla onarılıyor - Tadilatı tamamlanan bölümlerinde acil, çocuk, kadın doğum, dahiliye ve genel cerrahi bölümlerinde hasta kabulüne başlanan hastanenin tam kapasiteyle faaliyet göstermesi için çalışmalar büyük dikkat ve özveriyle devam ediyor - Şanlıurfa Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş: - "Burayı karargah, eğitim merkezi gibi kullanmışlar. Ama biz burayı asıl fonksiyonu olan hastane hizmetlerine çevirmek için gece gündüz gayret gösteriyoruz"

Yurthaber 09-11-19 12:58

Terörden arındırılan Fis Ovası'nda ezan sesleri

Bir dönem terör saldırıları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Fis Ovası'nda sağlanan huzur ortamının ardından bölgeye cami de yaptırıldı - AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak: "2 yıl öncesine kadar yol kapatmaların, kimlik kontrollerinin yapıldığı ve mazisinde de farklı şekillerde anılan bir yer. Terör örgütü orayı bir karargah gibi kullanmış. Şimdi burada bir cami açılıyor"

Yurthaber 06-11-19 11:07

Terörden arındırılan Fis Ovası'nda ezan sesleri

Bir dönem terör saldırıları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Fis Ovası'nda sağlanan huzur ortamının ardından bölgeye cami de yaptırıldı - AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak: "2 yıl öncesine kadar yol kapatmaların, kimlik kontrollerinin yapıldığı ve mazisinde de farklı şekillerde anılan bir yer. Terör örgütü orayı bir karargah gibi kullanmış. Şimdi burada bir cami açılıyor"

Haber 06-11-19 11:07

MSB paylaştı! Tel Abyad'da teröristlerce kullanılan binaya açılan tünel tespit edildi

Milli Savunma Bakanlığından, Tel Abyad'da terör örgütü PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı değerlendirilen binanın içine açılan tünel tespit edildiği bildirildi.

Yurthaber 02-11-19 15:11

MSB paylaştı! Tel Abyad'da teröristlerce kullanılan binaya açılan tünel tespit edildi

Milli Savunma Bakanlığından, Tel Abyad'da terör örgütü PKK/YPG'nin karargah olarak kullandığı değerlendirilen binanın içine açılan tünel tespit edildiği bildirildi.

Haber 02-11-19 15:10

MSB:”Tel-Abyad’da terör örgütü PKK/YPG ‘ye ait tünel tespit edildi”

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı Harekat bölgesi Tel-Abyad’da arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü PKK/YPG’ye ait karargah olarak kullandığı tespit edilen bir tünel bulunduğunu açıkladı.Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Barış Pınarı Harekât bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine devam eden komandolarımız, Tel-Abyad’da terör örgütü PKK/YPG’ye ait karargâh olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binanın içine açılan tünel tespit etti.”

Haber 02-11-19 15:06

Teröristlerin sözde karargahlarındaki detaylar dikkat çekti

Suriye Milli Ordusu askerleri, PKK/YPG terör örgütünden temizlenen sözde karargahları didik didik arayarak tünel ağını ortaya çıkarıyor.Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri, PKK/YPG terör örgütünden temizlenen Tel Abyad kentinde teröristlerin sözde karargah ve gizlenmek için kullandığı yerlerde mühimmat, patlayıcı ve mayın arama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 30-10-19 12:05

YPG/PKK'nın el koyup karargah yaptığı evine, Barış Pınarı'yla kavuştu

Rasulaynlı Muhammed Rummane, YPG/PKK tarafından çıkarıldığı topraklara Barış Pınarı Harekatı'yla döndü - Evine 6 yıl sonra adım atıp şükür secdesine kapanan Rummane, karargaha çevrilmiş evin duvarlarındaki teröristbaşı posterlerini söktü - Rummane: - "Bu evi, 30 yıl önce kendi paramla satın almıştım, çocuklarım da bu evde yetişti" - "Duvarlara astıkları pislikleri görüyoruz. Allah'ın laneti (teröristbaşının) üzerine olsun"

Haber 25-10-19 13:02

İHA ekibi Telabyad’da

İHA ekibi, Barış Pınar Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK’nın elinden kurtarılan Suriye’nin Tel Abyad kent merkezini görüntülüyor.Milli Suriye Ordusu bayrakları ile donatılan kent merkezinde, teröristlerin sözde karargah olarak kullanıldığı bina çevresinde yoğun güvenlik tedbirleri alındığı görüldü.Türkiye tarafından bölgedeki sivil halk için açılan mobil ekmek fırını ve mobil hastane de görüntüleniyor.Kentteki binaların büyük bir bölümünün hasar almadığı görülürken, kent sokakların boş olması dikkat çekiyor.

Haber 25-10-19 11:14

Tel Abyad’daki kiliseyi önce DEAŞ sonra PKK karargah olarak kullanmış

 'BARIŞ Pınarı Harekatı' ile terör örgütü PKK/YPG'den arındırılan Suriye'nin Tel Abyad kentindeki Ermeni Kilisesi'nin karargaha dönüştürüldüğü belirlendi.

Haber 22-10-19 12:18

DHA DIŞ- Tel Abyad’daki kiliseyi önce DEAŞ sonra PKK karargah olarak kullanmış

 'BARIŞ Pınarı Harekatı' ile terör örgütü PKK/YPG'den arındırılan Suriye'nin Tel Abyad kentindeki Ermeni Kilisesi'nin karargaha dönüştürüldüğü belirlendi.

Haber 22-10-19 11:59

ÖZEL Tel Abyad’daki kiliseyi önce DEAŞ sonra PKK karargah olarak kullanmış

ODALARDAKİ YAZI TAHTALARINDA PATLAYICI SİLAH KULLANIMI ANLATILMIŞ   'Barış Pınarı Harekatı' ile terör örgütü PKK/YPG'den arındırılan Suriye'nin Tel Abyad kentindeki Ermeni Kilisesi'nin karargaha dönüştürüldüğü belirlendi.

Haber 22-10-19 10:03

PKKYPG, Tel Abyad'daki kiliseyi karargah olarak kullanmış

  'Barış Pınarı Harekatı' ile terör örgütü PKK/YPG'den arındırılan Suriye'nin Tel Abyad kentindeki Ermeni Kilisesi'nin karargaha dönüştürüldüğü belirlendi.

Haber 22-10-19 10:03