YURTHABER

Kapat

Anadolu Ajansı 92 yaşında -Cumhurbaşkanı Gül:"Anadolu Ajansı, 92 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevinien iyi şekilde yerine getirmiş, bu süreçte basınımızın gelişmesinedeğerli katkılar sağlamıştır"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anadolu Ajansı'nın 92 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, bu süreçte

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anadolu Ajansı'nın 92 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, bu süreçte basının gelişmesine de değerli katkılar sağladığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Gül, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'e gönderdiği mesajda, Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Atatürk'ün talimatlarıyla kurulan Anadolu Ajansı'nın, istiklal mücadelesinde önemli görevler üstlendiğini, millete büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Gül, kutlama mesajında şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, 92 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, bu süreçte basınımızın gelişmesine değerli katkılar sağlamıştır. Basınımız için güvenilir ve önemli bir haber, fotoğraf ve görüntü kaynağı olan Anadolu Ajansı, hızlı, doğru, ilkeli, tarafsız habercilik anlayışının yanı sıra kaliteli hizmet sunumu, yaygın haber ağı ve farklı dillerdeki yayınlarıyla da takdir toplamaktadır. Birikimi, tecrübesi, teknolojik altyapısı ve yenilikleriyle sürekli gelişme içerisinde olan Anadolu Ajansı'nın bilginin doğru şekilde aktarılması ilkesinden ödün vermeden hizmetlerini devam ettireceğine, yeni ilklere ve başarılara imza atacağına inanıyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat