Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyetinin, Ankara’da ziyaretlerde bulunarak, Zafer Organize Sanayi Bölgesi hakkında görüşmeler yaptığı bildirildi.
KUTSO’dan yapılan açıklamada ziyaretlere, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Alkış ve Mustafa Aktaş, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya 2.OSB yetkilisi katıldı.
Heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Orhan Kaldırım’ı, makamlarında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmelerde, Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin, en kısa sürede yatırımcılara hizmet verebilmesi için ihtiyaç duyulan altyapı yatırımları hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, bu konudaki talepler iletildi.(EFE)
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz