YURTHABER

Kapat

Araban Belediyesi Yaylacık Köyü İlkokulunda Çevre Düzenlemesi Çalışması Başlattı

GAZİANTEP (AA) –  Araban Belediyesi Yaylacık Köyü Şıh Mehmet Gülmüş İlkokulunda eğitime katkı amaçlı çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

GAZİANTEP – Araban Belediyesi Yaylacık Köyü Şıh Mehmet Gülmüş İlkokulunda eğitime katkı amaçlı çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Yapılan çalışmaları yerinde gören Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilgililerden çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldı. Başkan Özdemir, ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yaylacık köyündeki 50 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü İlkokulda çevre düzenlemesi çalışması başlattıklarını ifade ederek, " Başlattığımız çalışmalar kapsamında, okul bahçesindeki ağaçların çevresine tel çit çekimi ile Atatürk büstü ve dersliklerin önüne kilit parke taşı düşeme çalışmalarımız tamamlandı. Okuldaki tespit ettiğimiz eksiklikleri de gidermek için çalışmalarımız devam ediyor’’dedi. Yaylacık Köyü sakinleri de Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat