Antalya’nın Korkuteli İlçesi Müftülüğü, Arakan’daki Müslümanlar için 80 bin TL yardım gönderdi.
Korkuteli İlçe Müftüsü Abdülmuttalip Peşe, Arakan'daki Müslümanlara Korkuteli’deki vatandaşların da destek olduğunu ifade etti. Ramazan Bayramı öncesinde ilk etapta yaklaşık 40 bin lira civarında yardımın gönderildiği ifade eden Müftü Peşe, Ramazan Bayramı’nda, ilçedeki camilerde toplanan yaklaşık 40 bin liralık bölümün daha gönderilmesiyle toplam 80 bin lira dolayında maddi destek sağlandığını belirtti.
Müslümanların zor zamanlarda birbirlerine yardım etmeleri gerektiğini ifade eden Müftü Peşe, “Bizler de Ramazan ayı içerisinde camilerimizde cemaat tarafından toplanan yaklaşık 40 bin liralık yardımı ilk etapta gönderdik. Bayram namazında yine yaptığımız duyurular sonrasında ilçemizdeki camilerde yaklaşık 40 bin lira yardım daha toplandığını tespit ettik. Bu yardımı da yine Arakan'a gönderdik” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz