Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan asayiş uygulamalarında cinayet suçundan aranan bir şahıs yakalandı.
2011 yılının Nisan ayında Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kasten adam öldürme olayının şüphelisi olarak aranan S.K. Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz