Konya'nın 3 merkez ilçesinin sınırları içindeki binaların asansörlerinin yıllık periyodik bakımı için işbirliği protokolü imzalandı.
Meram Belediyesi'nden yapılan açıklamada, imzalanan protokolde, her yıl asansörlere yapılması gereken bakım konusunda Meram, Karatay ve Selçuklu belediyelerinin ortak hareket etme kararı alındığı belirtildi.
Yapılan denetimler sonucu kullanıma uygun olmayan asansörlere kırmızı, eksiği olanlara sarı, güvenli olanlara ise yeşil etiket yapıştırılacağı ifade edilen açıklamada, Meram'daki asansörlerin yıllık bakım ücretinin 100 lira olarak belirlendiği bildirildi.
Protokole, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve asansörlerin bakımını yapacak firma yetkilisi Ahmet Kılınç katıldı.
Muhabir: Ayşe Şensoy
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz