YURTHABER

Kapat

Aspendos Opera Ve Bale Festivali "Carmina Burana" Konseri Ile Sona Erecek

19. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nin "Carmina Burana" konseri ile sona ereceği bildirildi.

19. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nin "Carmina Burana" konseri ile sona ereceği bildirildi.

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ünlü Alman besteci Carl Orff tarafından oluşturulan Carmina Burana'nın, 120 kişilik ekiple 17 Eylül'de Aspendos Antik Tiyatro'da sahneleneceği bildirildi.

Konseri Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür ve Genel Sanat Yönetmeni Şef Rengim Gökmen yöneteceği bildirilen açıklamada, konserin 20.30'de gerçekleştirileceği, konser giriş ücretinin 10 lira olacağı kaydedildi.

Muhabir: Murat Yolcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat