YURTHABER

Kapat

Astsubaylar 'Birlikte Türkiye’yiz' Diyecek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Denizli Şube Başkanı Nihat Çavuşoğlu, 17 Ekim tarihinin Dünya Astsubaylar...

Astsubaylar 'Birlikte Türkiye’yiz' Diyecek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Denizli Şube Başkanı Nihat Çavuşoğlu, 17 Ekim tarihinin Dünya Astsubaylar Günü ilan edildiğini belirterek, Birlikte Türkiye’yiz Festivali ile meslekdaşlarıyla ve halkla biraraya gelmeyi hedeflediklerini söyledi. Çavuşoğlu, "Kurulduğu günden beri hızla büyüyen derneğimiz, yurt genelinde 89 şubeye ve 50 binin üzerinde aktif üyeye sahip. Derneğimiz, 100 bin civarında çalışanı ve 150 bin civarında emeklisi olan bir meslek grubunun tek temsilci kuruluşudur.” dedi.

TEMAD Başkanı Çavuşoğlu, astsubaylarn meslekte ve emeklilikte daha huzurlu yaşaması, imkânlarının iyileştirilmesi için sosyal sorumluluk projeleri ve ar-ge çalışmaları yaptıklarını aktardı. Çavuşoğlu, “Bu yıl ilk defa genel merkezimizin Ankara’da düzenleyeceği 'Birlikte Türkiye’yiz' adlı festivalle meslekdaşlarımız ve halkımızla biraraya gelmeyi hedefliyoruz. Derneğimizin amaçları arasında, üyelerini sosyal ve kültürel etkinliklerle biraraya getirerek iletişimlerini sağlamak, kamu yararına çalışan benzer kuruluşlarla ortak çalışmalar yapmak, meslekdaşlarımızın sorunlarına ilişkin çözüm önerileri getirmek, sosyal sorumluluk içerikli projeler geliştirmek, toplumsal faydayı ön planda tutmak yer almaktadır.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat