YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babadan Oğula Dua: Allah’ım Da Seni Sırat Köprüsünden Geçirsin

Hayırsever iş adamı Uğur Pelenkoğlu'nun babası adına yaptırdığı Bartın Belediyesi İbrahim Pelenkoğlu Üst Geçidi düzenlenen...

Babadan Oğula Dua: Allah’ım Da Seni Sırat Köprüsünden Geçirsin

Hayırsever iş adamı Uğur Pelenkoğlu'nun babası adına yaptırdığı Bartın Belediyesi İbrahim Pelenkoğlu Üst Geçidi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Baba Pelenkoğlu, açılışta oğluna, "Allah’ım da seni sırat köprüsünden geçirsin." diye dua etti.

Bartın-Zonguldak kara yolu üzerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde Pelenkoğlu firması tarafından yaptırılan üst geçidin açılış törenine Vali Yardımcısı Türker Öksüz, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Mehmet Sandıklı, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Nabi Çelen, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Jnd. Alb. Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Pelenkoğlu ailesiyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılışında konuşan Pelenkoğlu Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Pelenkoğlu, Bartın’a babasının adını taşıyan bir üst geçit kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Adına üst geçit yaptırılan 81 yaşındaki İbrahim Pelenkoğlu da zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı konuşmasında oğluna teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah herkese babasını ölümsüzleştirecek evlatlar nasip etsin. Oğlum bizi üst geçide unutulmaz bir isimle kaydettirdi, Allah’ım bizi bu köprüden geçirdi, oğlum Uğur’u da sırat köprüsünden geçirsin inşallah.” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise hayırsever vatandaşların destekleri ile Bartın’a kazandırılan hizmetlerden bir yenisi olan üst geçidin, Bartın’a hayırlı olmasını diledi. Bir yurt dışı ziyareti sırasında Bartın’ın ihtiyaçlarını konuşurken iş adamı Uğur Pelenkoğlu’nun üst geçidi yaptırmayı taahhüt ettiğini belirten Başkan Akın, “Aradan çok zaman geçmeden bu üst geçit yapıldı. Allah kendisinden razı olsun. Bu bölgenin elzem bir ihtiyacıydı. Belediye olarak hayırseverlerimizin adını yaşatan eserleri yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından hayırsever iş adamı Uğur Pelenkoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi. Üst geçidin kurdelesi İbrahim Pelenkoğlu ve protokol tarafından kesildikten sonra davetliler üst geçide çıktı. Törenin ardından davetlilere aşure ikram edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler