YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Kasapoğlu Altıntaş ve Dumlupınar’ı ziyaret etti

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Altıntaş ve Dumlupınar ilçe belediyelerini ziyaret etti.Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ile Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç’ı makamlarında ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, zafere ev sahipliği yapan Altıntaş ve Dumlupınar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkanlar, ilçenin genel durumu ve çalışmaları hakkında Bakan Kasapoğlu’na bilgiler verdi.Bakan Kasapoğlu belediye ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip istek ve arzularını dinledi.Gençlik ve Spor Bakanı Dr.

Bakan Kasapoğlu Altıntaş ve Dumlupınar’ı ziyaret etti

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Altıntaş ve Dumlupınar ilçe belediyelerini ziyaret etti.
Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ile Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç’ı makamlarında ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, zafere ev sahipliği yapan Altıntaş ve Dumlupınar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkanlar, ilçenin genel durumu ve çalışmaları hakkında Bakan Kasapoğlu’na bilgiler verdi.
Bakan Kasapoğlu belediye ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip istek ve arzularını dinledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Kütahya Valisi Ömer Toraman, AK Parti Kütahya milletvekilleri Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu ile Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu eşlik etti.

Bakan Kasapoğlu Altıntaş ve Dumlupınar’ı ziyaret etti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler