652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Güreş ağası Seyfettin Selim’in ağalık tespihini yakından inceledi.
Bir dizi açılış ve incelemede bulunmak üzere Edirne’ye gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu, Sarayiçi’nde yapılan 652. Kırkpınar Güreşleri’ne katıldı. Burada Müezzinoğlu’nun Vali Hasan Duruer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, güreş ağası Seyfettin Selim ve protokol üyeleri karşıladı.
Güreş ağası Selim’in masanın üzerine bıraktığı ağalık tespihini alan Müezzinoğlu, tespihi bir süre inceledikten sonra tespihin iri tanelerini saydı. Bakan Müezzinoğlu ve protokol üyelerine ağa Selim tarafından tespih hediye edildi.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz