YURTHABER

Kapat

Bakanlar Kurulu'ndaki Değişiklik

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğe ilişkin, "Allah'a şükürler olsun çok güzel bir 10 sene geçirdik" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğe ilişkin, "Allah'a şükürler olsun çok güzel bir 10 sene geçirdik" dedi.

Akdağ, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki resmi ziyaretlerinin ardından Ankara'ya döndü.

Esenboğa Havalimanı'nda AA muhabirine açıklama yapan Akdağ, "Allah'a şükürler olsun çok güzel bir 10 sene geçirdik. İnşallah daha nice 10 seneleri ülkemize, milletimize hizmetle geçireceğiz" dedi.

Kendisini İstanbul'da karşılayan yeni Sağlık Bakanı Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'na nezaketinden dolayı teşekkür eden Akdağ, devir teslim töreninde geniş bir değerlendirme yapacağını söyledi.

Muhabir: Durmuş Koçak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat